lørdag den 26. maj 2012

Rygestop med E-Cigaretter


Varigt rygestop med E-cigaretter
Det kan være rigtig, rigtig svært at stoppe med at ryge. Det er for mange mennesker en livslang kamp for at kvitte smøgerne, og de fleste kan ikke holde mere end et par uger.
Med en elektrisk cigaret, eller den såkaldte dampcigaret, kan du blive røgfri, men stadig beholde følelsen af at ryge.
Ecigaretten garanterer et effektivt rygestop. Det er en anordning, som ligner og smager som en rigtig cigaret, men der kommer damp ud i stedet for røg. Du vil hverken kunne se eller smage forskel, så du kan få den samme tilfredsstillende oplevelse ved at ryge, mens du slipper for alle de kræftfremkaldende stoffer, du ellers finder i cigaretter.

Hvorfor vælge Ecigaret som rygestop?
Der er flere måder at stoppe med at ryge på, men Ecigaretten er den bedst vej til et rygestop, og der er rigtig mange fordele ved denne anordning. Det vigtigste er, at du undgår de farlige stoffer, for der er ingen giftstoffer i dampcigaretten. Du vil dermed ikke risikere at udvikle rygerlunger eller skade dine nærmeste via passiv rygning.
Hvis du bruger en E cigaret som rygestop, slipper du samtidig også for dårlig ånde og luft i tøj og hår. Og så er det langt billigere at benytte dampcigaretten end at ryge almindelige cigaretter. Du vil altså også spare rigtig mange penge i længden ved at benytte dig af denne form for rygestop.

Et rygestop som passer dig
Du tænker sikkert stadig, at en kunstig cigaret ikke vil kunne erstatte de almindelige cigaretter. I dag er den elektriske cigaret så udviklet, at du slet ikke vil kunne smage forskel. Dertil findes den i mange forskellige varianter, så du kan finde den, der giver dig den bedste oplevelse.
Et typisk startsæt indeholder en dampcigaret, oplader og batterier samt filtre, og sådan et sæt koster mellem 600 og 1100 kr. Når du har brugt filterene op, kan du købe nye til fornuftige priser. Det vil altså i det lange løb være meget billigere for dig at bruge E-cigaretten frem for de almindelige cigaretter – og så undgår du samtidig de farlige giftstoffer. Det er den mest fornuftige måde at gennemføre et rygestop på, da du stadigvæk vil få den tilfredsstillende fornemmelse af at ryge, og der er dermed mindre sandsynlighed for, at du falder tilbage til de traditionelle cigaretter. Den elektriske cigaret vil altså ikke afvænne dig, men den er billigere og betydeligt mindre farlig end almindelige cigaretter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar