onsdag den 30. maj 2012

Billig GSM alarm


Billig gsm alarm
En gsm alarm er en alarm som er trådløs, og som intet abonnement har. Når alarmen går af, skriver eller ringer den til en række forskellige numre, så man har mulighed for at overraske tyven i huset. Man kan sætte alarmcentralens nummer på, så de kan reagere på indbruddet med det samme. Derudover kan man også sætte nogle af naboernes numre ind i systemet, da det kan være, at de er tættere på huset end ejeren af huset er.
Da det kører over mobilnettet, har det ingen betydning om indbrudstyven klipper telefonledningerne over, gsm alarmen vil stadig give besked til de valgte numre. Alarmen styres med en fjernbetjening,  Man kan sætte et klistermærke op i vinduerne, hvor der står, at man har en gsm alarm. Dette skræmmer mange af indbrudstyvene væk med det samme.
Alarmen er meget nem at montere. Da den er trådløs, er der ingen ledninger at holde styr på. Derfor er det bare lige at sætte den op. Tilbehøret til alarmen er desuden også meget nemme at sætte op. Det er bare at finde det rigtige sted at sætte tilbehøret, og så skal det bare skrues fast.
Sådan en alarm behøver slet ikke at være dyr. For nogle år siden kostede sådan en alarm mange penge, men nu kan man få dem til billige penge. Så man kan sagtens få en billig gsm alarm, som er rigtig god kvalitet.

Tilbehør til alarmen
Man kan få en masse gode ting til alarmen som hjælper til at skræmme tyven væk. Man kan opsætte kameraer som er tilsluttet alarmen. Dette er meget effektivt, for hvis indbrudstyven bryder ind, har man en mulighed for at se hvad personen tog, og måske se hvem personen er. Man kan også få sirener til alarmen, så når alarmen går af, så sætter den nogle sirener i gang. Dette kan skræmme indbrudstyven til at stikke af med det samme, da sirenen jo kan høres langt væk fra. Hvis ikke tyven bliver bange for sirenerne, kan man også opsætte røgkanoner. De gør, at når alarmen går i gang, udsender røgkanoner meget tyk og uskadelig røg. Dette gør det svært at se, og det er nok heller ikke så sjovt at indånde.
Man kan få nogle bevægelsessensorer, som man kan sætte i dørkarmene og vinduerne. Så om aftenen og natten kan man sætte alarmen til kun at reagere på disse bevægelsessensorer. Så kan man trygt sove indenfor, da alarmen så ikke reagerer på, at man går rundt indenfor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar