onsdag den 30. maj 2012

Jagttegn Fyn


Tag jagttegn på Fyn


Går du rundt med en drøm om at blive jæger på Fyn? Fyn er præget af smuk natur og et spændende dyreliv. Som jæger får du mulighed for at komme ud i naturen og opleve den og dyrelivet helt tæt på. Du kommer til at opleve dyrelivet på en helt anden måde, end du nogensinde har prøvet før, og kan opleve følelsen af at være et med naturen.



At være jæger er nemlig også at være natur- og dyreelsker. Men for at få tilladelse til at gå på jagt i Danmark er det nødvendigt, at du tager et jagttegn. Du har mange gode muligheder for at tage jagttegn Fyn, og du har ofte selv mulighed for at vælge imellem kortere eller længere kurser, og kurser på de tider af dagen der passer dig.


Hvad indebærer det at tage jagttegn?


Et jagttegn er obligatorisk, hvis du skal have lov til at gå gyldigt på jagt i Danmark. En jæger i Danmark skal nemlig altid have et gyldigt jagttegn på sig, når han bevæger sig ud i naturen for at gå på jagt. Det er af sikkerhedshensyn for dig selv og andre jægere og ikke mindst for dyrene. Det er nemlig utroligt vigtigt, at du ved, hvordan du skyder rigtigt, og også har den rigtige baggrundsviden i forhold til jagt, så der aldrig sker uheld eller fejlskud.



For at få et jagttegn skal du først igennem den såkaldte jagtprøve. Jagtprøven består af to forskellige dele, henholdsvis en teoretisk og en praktisk del. Den teoretiske del består af en række spørgsmål du skal svare på, der omhandler jagtens teori. Den praktiske del er derimod en skydeprøve, hvor du skyder efter lerduer, så underviseren kan være sikker på, at du har den rigtige skydeteknik, inden du bevæger dig ud i naturen.



Tag dit jagttegn nær dit hjem


Når du skal tage dit jagttegn på Fyn, vil du komme til din jagtprøve i dit eget nærområde, og altså der hvor du sandsynligvis i fremtiden kommer til at bevæge dig rundt som jæger. Søger du på nettet efter jagttegn på Fyn finder du mange gode valgmuligheder. Det er vigtigt, at du finder et sted, der passer til dig, som har gode undervisere, som kan tilpasses undervisningen til dit behov.



Der venter mange fantastiske oplevelser forude, hvis du vælger at tage jagttegn på Fyn. Find din jagtskole i dag, så går der ikke længere, før du kan opleve naturen på tætteste hold, det gode kammeratskab med de andre jægere, og dyrelivet som du aldrig har set det før.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar