onsdag den 11. november 2009

Billig Fyringsolie

Fyringsolie er stadig meget udbredt i Danmark, og vil stadig være det i de næste mange år. Der er dog mange, der er begyndt at skifte deres gamle oliefyr ud med feks et pillefyr. Men det kan kun betale sig, hvis oliefyret ikke brænder optimalt mere, og man alligevel skal skifte eller reparere på det. For hvis du stadig har et oliefyr, som brænder fyringsolien ordentligt, og ligger på et varmespild på under 10%, så er det meget begrænset, hvor meget der kan spares på varmeregningen ved at skifte til en anden varmekilde.


Tilbud på billig fyringsolie
Men som sagt, hvis man stadig bruger fyringsolie, så skader det jo ikke, at købe det der, hvor det er billigst. Et godt redskab til at finde de billigste priser, er ved at tjekke på internettet. Der er masser af olie leverendører, så det er egentlig bare at gå dem igennem fra en ende af, for at finde, hvilke der har de bedste tilbud på fyringsolie. Mange steder kan du få ekstra rabat på første bestilling, så der kan godt spares lidt penge ved at skifte leverandører ind i mellem.

Varmekonto - Fast levering af fyrinsolie
Du kan også hos de fleste olieselskaber oprette en varmekonto. Det betyder at de automatisk kommer og fylder fyringsolie på tanken, når det er nødvendigt. Og du indbetaler et fast beløb hver mdr., som så dækker dit forventede årsforburg.
Der er primært 2 fordele ved denne løsning:
  • Du skal ikke selv holde øje med og huske at bestille fyringsolie
  • Du betaler et fast beløb hver mdr., efter dit forventede forbrug - Så du ikke lige pludselig får en regning på 8-10000 kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar