mandag den 30. april 2012

Farveskærm kighul


Bliv tryg i hjemmet med et kighul med farveskærm
Vores hjem er der, hvor vi slapper af, og har det bedst, og bør også være det sted vi føler os mest trygge. Et kighul med farveskærm kan bidrage til at du føler dig endnu mere tryg i dit hjem, fordi di altid kan se hvem der ringer på din dør.

Kighullet indeholder et kamera som filmer hvem der ringer på din dør, og optager også, når du ikke er hjemme, og du har altså mulighed for hele tiden at følge med i, hvem der ringer på din dør, og på den måde føle dig tryg når du åbner døren. Du behøver aldrig åbne døren med den usikkerhed, at du ikke ved hvem der står på den anden side. Ingen ved at du ikke er hjemme når du bruger farveskærm kighullet.

Hvordan fungerer det?
Et farveskærm kighul er forsynetmed et kamera, som filmer, hvem der befinder sig ved din dør. Inde i dit hjem kan du på en farveskærm følge med i, hvem der står ved døren, og ringer på. På den måde får du fuldt overblik over, hvem der står ved din dør, og har fuld kontrol over, hvem du vil lukke ind eller ikke lukke ind.
Kameraet har en bred vinkel der gør, at det er muligt at se både dem der står lige foran døren, men du kan også følge med i hvad der sker til hver side, som ikke er muligt med en almindelig dørspion. Farveskærm kighullet giver altså fuld tryghed, fordi du ikke behøver at åbne døren på klem, hvis du er utryg ved hvem der ringer på døren. Det kan desuden ikke ses at kighullet indeholder et kamera, derfor er der ingen der ved om du er hjemme eller ej, selvom du bruger kighullet.

Nemt, sikkert og holdbart
For børn eller ældre mennesker, kan der være mange fordele ved, ikke at være nødt til at åbne døren for at se hvem der ringer på. Det giver konkret sikkerhed i forhold til indbrud eller tricktyveri, idet du ikke er nødt til at åbne døren, for at se hvem der ringer på.
Farveskærmen der hører til kighullet viser et klart og tydeligt billede af, hvem der ringer på døren. I det traditionelle kighul kan det være svært at se klart hvem det er, der står uden for døren. Det slipper du for med en farveskærm kighul, fordi kameraet giver et stort, klart og tydeligt billede af hvem der ringer på. Kighullet er altså også egnet for svagtseende, der har svært ved at tegne sig et klart billede gennem de gammeldags kighuller.
For at gøre kighullet diskret, kører det på et langtidsholdbart batteri. Derfor er der ingen brug for ledninger, hvilket gør brugen af farveskærmskighullet nemt og praktisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar