tirsdag den 17. januar 2012

Pigetøj

Sommer pigetøj.
Så er sommeren ved at nærme sig, og det betyder at der skal shoppes nyt pigetøj, sommerkjoler og nederdele, det bliver rigtig hyggeligt. Det er helt utroligt hvor hurtig de vokser i en alder af fire år, de bliver lyn hurtig opmærksom på en masse forskellige ting og er meget bestemte, de vil gerne selv bestemme hvad de skal have på og hvad slags pigetøj der skal købes.
Jeg tror at det er en pige ting for vores dreng på fem år er ligeglad med hvad han får på, han kunne sagtens lege i sit nattøj hele dagen, hvis han fik lov. Så det er jo kun dejlig med en pige at købe tøj til, og nu er det ved at være tid til noget nyt sommer pigetøj. Lidt forskellige kjoler og nederdele, nyt badetøj og sanddaler, de vokser jo hurtig, så man har ikke tøjet i ret lang tid, men så er det godt at der er nogle i familien der kan arve det bagefter, pigetøjet fejler jo ingenting efter at have været brugt til en pige, så det er en god gerning at give det videre.

Pigetøj i friske farver.
Det der er så herligt med pigetøj er at det er som regel flotte og friske farver, med mønstre og motiver, ikke ligesom de voksnes tøjstil, selvfølgelig er der nogle voksne der har en mere kulørt tøjstil men det er de færreste som har sådan et friskt tøj kulør som meget af pigetøjet er. Det kan da godt være at man skal være mor for at syntes at det er dejlig med pigetøj i så mange flotte farver, og at fædrene ikke helt kan se det hyggelige i at shoppe pigetøj som små kjoler med tilhørende ballerinasko, der er så mange farver at vælge imellem når det drejer sig om pigetøj, det er som om tøjet bliver mere dæmpet jo ældre man bliver, der er ikke mange kvinder der kunne finde på at tage en lyserød strut kjole på til fest, selvom man syntes godt om det, det er som om det er noget der kun er beregnet til piger i en vis alder. Sådan er det nu en gang, dem med pigebørn får deres shoppe lyster styret.

Vinter pigetøj.
Der er måske nogle der syntes at vintertøj er kedeligt tøj men vinter pigetøj er bestemt ikke kedeligt, det gode ved børnetøj er at der er så mange dejlige farver at vælge mellem, det er ikke kun hvid og mørk men masser af pang farver og mønstrer. Røde skijakker med lilla mønster på orange huer med grønne striber, det er da bare herlig med så mange kombinationer af farver som børnetøjet tilbyder især pigetøj, der er flere farver valg muligheder end hos drengetøjet, pigerne er måske mere fri med hensyn til tøjstil, sådan er det , vintertøj behøver ikke at være kedelig, sæt lidt kulør på dit tøjstil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar