tirsdag den 8. marts 2011

Har du huller i isoleringen

Med de vintre vi efterhånden er ved at være vant til at have i Danmark, så skal der sættes endnu højere krav til isoleringen af husene, hvis man ikke skal drukne i varmeregninger.
Heldigvis er der så store krav til isolering i nybyggeri, at det som regel er i orden i disse huse. Men har du et ældre hus, så kan isoleringen næsten med garanti forbedres. Det store problem er så at finde ud af hvor der skal sættes ind henne. Man kan i visse tilfælde godt selv se, hvor der mangler isolering, men der er nærmest umuligt at finde alt med det blotte øje.
Brug Termografi
Den nemmeste og bedste måde, er at få et termografi firma ud og lave en billede gennemgang af huset. Med  termografi billeder, kan man se varmeforskelle via infrarød måling. Dette gør at man tydeligt kan se hvor der er store forskelle i varme og kulde, og dermed hvor det med fordel kan gøres noget ved isoleringen. Så det kan varmt anbefales, at få lavet en termografi undersøgelse. Det letter det efterfølgende isoleringsarbejde, og du er sikker på at få det hele med.
Der er altså rigtig mange penge at spare ved at få efterisoleret et ældre hus. Hvis du over i købet selv kan lavet isoleringsarbejdet, så kan pengene være tjent ind på 1-2 år. Skal du have et prof firma ud og klare arbejdet, så bed om rådgivning om, hvor det bedst kan betale sig at få efterisoleret. Så kan investeringen være tjent ind på 3-5 år - Alt afhængig af hvor godt eller dårligt dit hus er isoleret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar