torsdag den 7. april 2011

Decra Ståltag

Blandt de nyere typer tagplader er Decra ståltag en af de bedste løsninger. Man får nemlig mange ting når man køber disse stål tagplader.
Man får for det første er det tagplader som kan lægges oven på det gamle tag, det vejer ikke ret meget og det er nemt at monterer. Så det er et meget praktisk tag, men der er også andre fordele ved Decra tag. Kvaliteten er også helt i top, og levetiden regnes til at være ret lang i forhold til prisen på pladerne. Der er i hvert fald god mulighed for at få op til 30 års fuld garanti fra producenterne. Der findes da også specielle Decra eksperter som har specialiseret sig i netop det tag og kan give meget præcise og gode råd. Dette er blandt andet med til at højne kvaliteten af taget som helhed.
Det første Decra tag blev lagt i 1978, så det er et relativt nyt tag. Det er lavet lidt mere komplekst end de ældre former for tage. Det er opbygget med en kerne af stål omgivet af en cementblanding. Dette gør det holdbart, men sørger også for at holde vægten nede.
Man kan få Decra tag i både det gamle klassiske look, hvor farverne er mere mættede og ikke helt skinner på samme måde som mange mere moderne typer tag. Den morderne version af Decra tag er dog også noget mere skinnende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar