tirsdag den 1. marts 2011

Lean kursus og uddannelse

Som følge af finanskrisen, er der blevet et endnu større fokus på at optimere internt i virksomhederne, og dette kan bla gøres via Lean.
Det drejer sig om at holde omkostningerne så langt nede som muligt, for at være så konkurrencedygtig som overhovedet mulig i tider med ordre nedgang og andre problemer.
Tag et Lean kursus
Ved at implementere lean strategier i virksomhedens daglige processer, får man optimeret de daglige rutiner og arbejdsgange. Alle disse værktøjer kan man lære på et lean kursus. Her bliver man undervist af mennesker som har en lang erfaring med Lean, og hvordan man bruger det. Og den åbenlyse fordel ved at tage et lean kursus, fremfor at hyre en ekstern ekspert, er at man kan blive ved med at optimere processerne. Forretningsgange og arbejdsprocesser er noget der typisk ændrer sig med tiden. Derfor kan det mange gange betale sig at få kigget på tingene løbende. Og har man første taget en lean uddannelse, så ændre det ens tankegang, til hele tiden at tænke på, hvordan man bedst muligt kan optimere tingene.
Om Lean
Lean har eksisteret i mange år, og er blevet stadig mere udbredt over hele verden. Men det er klart, at når der pludselig opstår finanskrise overalt, så bliver virksomhederne i højere grad end tidligere, nødt til at tænke optimering. Men øget konkurrenceforhold fra lande med lavere lønninger, så skal især danske firma tænke kreativt og økonomisk.
Lean kan give din virksomhed præcis den fordel, som er nødvendig for at være konkurrencedygtig

Ingen kommentarer:

Send en kommentar