tirsdag den 3. januar 2012

Tømrer Egå

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvilke tømrerfirmaer man skal bruge, når der er tale om et stort projekt. Vi søgte lidt rundt i området, efter tømrer i Egå og Århus. Der er mange tømrer i det område, så vi søgte på nettet efter tømrer Egå, så havde vi også en chance for at kige lidt nærmere på de enkle firmaer, hvad er det for et tømrerfirme, hvad kan de, hvad har de at tilbyde.


Vi fandt en der virkede lovende, efter at have søgt tømrer Egå, Scala-byg et firma med egen tegnestue, det er da sagen, få lidt input og vejledning omkring ens tanker og drømme, om hvordan huset skulle se ud og være delt op. Der var et par ting som vi ikke havde overvejet og der kom et par ændringer, efter Scala-byg havde kigget vores tegninger igennem. Så vi er rigtig godt tilfreds med valget tømrer Egå.

Det gode ved Scala-byg er at han ser nogle ting, som kan gøres på en anden måde, og kommer med forslag, så er det op til os og sige ja eller nej. Han har fat i alle slags håndværker, så tingene bliver gjort til tidenog i den rigtige række følge. Ingen sure håndværker, der går og venter på hinanden eller bare starter inden en anden er færdig. Så selvom det er en lokal tømrer fra Egå, kan de være meget effiktive
Vores projekt køre lige efter planen, alle aftaler er blevet overholdt og tidsplanen holder stik. Så vi kan kun være tømrer Egå lokal og århus kendt, det har skam også sine fordele.

Vi kan varmt anbefale Scala-byg, det har kun været gode oplevelser og gode råd. Vores hus bliver virkelig et drømmehus, den har det hele, der er blevet forbedret nogle ting, omkring matrialer og andre ting, men det er ikke noget vi bekymrer os om, for vi fik lavet et overslag med de matrialer, så prisen er uændret, den er som fra start, da vi sagde god for hans tegning og matriale valg. Vi får et super dejligt hus i Egå, lavet af en tømrer fra Egå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar