fredag den 11. december 2009

LEGO Legetøj og julegaver

Når nu vi er i december, så er det vel oplagt med et hurtigt blogindlæg om julegaver, og som overskriften antyder, så vil temaet være LEGO legetøj.

Når der skal købes julegaver, så er det primært børnene der tænkes på. De får normalt altid i en overflod af gaver - alt lige fra lego til børnetøj.
Men hvad nu under finanskrisen? Bliver der stadig brugt lige så mange penge på gaver, eller bliver der skåret ned?


Som sagt så er det primært for børnenes skyld at vi holder jul og køber gaver(sådan er det i hvert fald i mange familier). Så derfor bliver der stadig brugt store summer på at købe lego og alt muligt andet legetøj. Men jeg tror, at mange mennesker kigger lidt mere efter, hvor de kan finde de bedste tilbud, så der alligevel kan spares lidt penge.

Lego har jo i mange år været blandt de absolutte favoritter blandt de små, når der skal skrives ønskelister, og jeg tror ikke det ændrer sig lige foreløbig. Så længe der hele tiden bliver udviklet nyt lego legetøj, så vil det altid have en fast plads på ønskesedlen.

Så jeg tror faktisk ikke LEGO kommer til at mærke finanskrisen helt så meget, som så mange andre firmaer. Nuvel det kan da godt være, at der er lidt tilbagegang på legetøjsmarkedet, men mon ikke de fleste forældre alligevel køber meget af det, som børnene ønsker sig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar