mandag den 1. oktober 2012

Billig tilbygning


Hvordan laver jeg en billig tilbygning?

Det er en stor beslutning, at beslutte at bygge til sit hus. Det er en stor udgift, men kan samtidig være en rigtig god investering for dig på lang sigt, fordi det vil forøge værdien på dit hus. Dermed kan det ende med at være en god idé – også set med de økonomiske briller. Samtidig er det også en billigere løsning end at købe et nyt hus, hvis der ikke er nok plads til dig og din familie i det gamle hus.
Der er altså flere fordele ved at vælge at bygge til. Vil du dog gerne sørge for at holde prisen på din tilbygning så langt nede som muligt, så du får enbillig tilbygning, er der flere gode råd at hente i den retning, så du er sikker på ikke at gå over budgettet.

 

Den enkle tilbygning er den billigste

Hvis du gerne vil bygge en billig tilbygning, er det en god grundregel at gå ud fra, at den mest enkle tilbygning også vil være den billigste. Det skal forstås på den måde, at rum som køkken og badeværelse vil forøge omkostningerne ved tilbygningen meget. Kan du beholde disse rum i dit gamle hus, og bygge almindelige værelser til, vil det altså holde prisen nede. Samtidig er det værd at vide at hjørner forøger udgiften.
Selvom det er en ekstra udgift, er det dog også en god idé – også i forhold til økonomien – at få råd fra forskellige fagfolk, når du skal bygge til, for eksempel i forhold til at hjælpe til med at styre processen og tegne bygningerne. Der er nemlig mange skjulte fælder, når der skal bygges til, og derfor kan det ende med at spare dig penge, så du kan få en billig tilbygning, hvis du har haft professionelle inde over byggeriet hele vejen.

 

Tænk på materialevalget når du vil have en billig tilbygning

Et parameter der også har stor betydning, når du gerne vil bygge en billig tilbygning, er materialevalget. Det kan nemlig have rigtigt stor betydning for den endelige pris, hvilke typer materialer du vælger i din tilbygning. Mere specielle og importerede materialer vil altid koste mere, også selvom kvaliteten af dem muligvis ikke er bedre.
Det kan derfor være en god idé at overveje grundigt, hvilke materialer du skal have indeni og udenpå din tilbygning, for der er mange tusinde kroner at spare sammenlagt, når du tager dette med i overvejelserne. Der er altså mange ting, du selv kan gøre for at spare penge på din tilbygning. Hvis du også selv kan stå for mindre ting som eksempelvis maling, er det også en måde at holde prisen nede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar