lørdag den 17. december 2011

Printer du trods finanskrise

Der bliver til stadighed snakket om finanskrise i Danmark og resten af verden. Og den konstante snak i medierne, er helt sikkert med til at gøre det endnu værre, og betyder at der går længere tid, inden vi for alvor kan sige, at vi er ude af krisen. Men tænker du overhovedet over den såkaldte finanskrise, og gør du noget ekstra for at spare, der hvor du kan?
Et af de oplagte steder at spare for mange virksomheder, er at skære ned på print af papirer. Det er selvfølgelig stadig en nødvendighed, at printe en del papirer til bogholderiet osv. Men hvis man tænker lidt over det, er der sikkert mange sider, som måske ikke er nødvendigt at printe. Ellers kan man i hvert fald vente med at gøre, indtil det ikke længere kan undgås. Og har man filerne, billeder eller hvad det nu endn måtte være, liggende på computeren, så kan man altid senere hen printe det, hvis man skal bruge det.
Køb billigere tonere
Et andet sted, hvor det virkelig kan spares penge, er ved at købe uoriginale tonere til printeren. Har man eksemplvis en Brother MFC 9460 CDN printer, så kan man købe en rabatpakke med blæk til både farver og sort. Køber du en kompatibel toner som denne Brother TN325 til printeren, i stedet for at købe de originale, så har du lynhurtigt sparet 30% eller mere. Og når man som firma printer en hel del sider, så betyder det temmelig meget, hvis man kan barbere en tredjedel af omkostningerne væk, når man køber nye tonere.
Har du en helt anden type printer end lige den ovennævnte, så kan du sagtens gøre det samme. Blot søg på nettet efter kompatible tonere til din printermodel. Så skal du nok finde flere webshops, som sælge de billige tonere. Og der er normalt ikke den store forskel i kvaliteten fra de originale til de uoriginale tonere. Du kan måske komme ud for, at du kan printe 10 sider mindre, men det betyder ikke noget i det samlede regnestykke, at du kan printe 1% færre sider, hvis du allerede har sparet en tredjedel af prisen.
Kom ud af finanskrisen helskindet
Nu er ovennævnte eksempel jo blot en af tusinder ting, som man med fordel kan skære lidt ned på, for at nedbringe omkostningerne her i finanskrisen. Og kan man komme helskindet igennem krisen, så vil man have rigtig gode muligheder fremadrettet. For der er jo ingen tvivl om, at mange firmaer bukker under, og det betyder mindre konkurrence for de firmaer, som kan komme igennem til den anden side.
Og så vil samfundet igen blomstre op, og arbejdsløsheden vil falde igen.
Klik her hvis du vil læse mere om, da finanskrisen startede for nogle år siden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar